HTML

Zajmozgalom és média

2011.05.13. 22:10 MaxRebel

Elindult a tömegtájékoztatás.

2011. május 8-án a Kerepes Rádió délelőtti műsorában elhangzott az első nyilvános felhívás: A zajos Hungaroring ellen perközösség szerveződik.

2011. május 8-i cikk a Kerepes.net weboldalon

Május második felében nyomtatott felhívás jelent meg, a 'Szilas City' közéleti-információs hírlevélben.

Május végére, a megújuló Pátria weboldal, valamint a Szilas portál is megjelentette zajperrel foglalkozó bejegyzéseit.

Hírek szerint újabb civil szervezet (Szilas Tér Egyesület), valamint helyi médium is a peresek mellé/közé készül állni. Fontos itt megjegyezni, hogy a perközösség párt- és szervezet semleges, kizárólag a lakosok és birtokosok jogainak érvényesítését szolgálja!

Várhatóan a Szilas TV, valamit a Kerepesi vélemény (helyi lap) is beszáll a kampányba, és tájékoztatással, felhívásokkal segíti az kerepesiek ügyét.

A helyi szerveződéssel párhuzamosan, az országgyűlési biztos is folytatja a vizsgálódást, és állandó kapcsolatban áll a lakosokkal, szervezetekkel. Az ombudsman a perben részt vehet, jogi támogatást nyújthat.

A perközösségbe jelentkezni, személyesen a szilasi településrészt bejáró ügyintézőknél, valamint a következő személyeknél, és elérhetőségeiken lehet:

-Mácsai Andrea: 30/ 974-9756 naughty81@citromail.hu

-Hunyadi Pál: 28/ 480-177 patria@vipmail.hu

-A közösségről és az ügy részleteiről érdeklődni a maxrebel@citromail.hu e-mail címen is lehet.

Mivel az ügyintézők a szabadidejükben dolgoznak az ügyön és az adatgyűjtésen, és nagyon lassan tudnak csak haladni, a telefonon- illetve az e-mailben való jelentkezés célszerűbb, és gyorsabb!

Itt a blogon jobb oldalt már ketyeg a tagszámláló.---->

Címkék: média per hungaroring környezetszennyezés birtokvédelem zaj perközösség