HTML

Pusztába kiáltott.....beadvány

2012.03.04. 11:52 MaxRebel

A Hungaroring és Kerepes közt kötendő együttműködési megállapodásról -helyi szokás szerint- elfelejtették tájékoztatni az érintetteket/sértetteket/ügyfeleket, és ismét a lakosság feje felett (és kárára) hoztak döntéseket, és kötöttek egyezséget.

Többek szerint a Kerepes és Hungaroring közti tárgyalásosdi csak 'színház', és a tárgyaló felek nem foglalkoznak valós megoldásokkal. Az igazán kényes kérdéseket kerülik, a problémát bagatellizálni próbálják. A zajjal okozott jogsérelmek és károk azonban nem válthatóak meg holmi kommunikációval, ingyenjegyekkel, közös rendezvényekkel vagy pár méter aszfalttal. A Hungaroring környezetszennyezése súlyos, az üzemeltetés -és annak engedélyezése is- törvénysértő, tömegek jogai vannak alárendelve kevesek zajos szórakozásának. Akárhogy is csavargatja, kendőzgeti a dolgokat a pálya vezetősége és a kerepesi polgármester, a civil tiltakozás egyre erősödik, eljárások és perek indulnak, és kétség ne legyen afelől, hogy akár az Európai Bíróságig is elmegy az ügy, ha nem születik végre hazai hatóság- vagy bíróság általi jogorvoslat.

Alábbi beadvány a helyi képviselőknek lett elküldve, hogy a lakosság tiltakozását, véleményét és észrevételeit tolmácsolják a 2012. március 1-i testületi ülésen:

 

A Hungaroring és Kerepes közti együttműködési megállapodás tervezetének tárgyalásakor (ahol Gyulai Zsolt is jelen volt) azonban a kerepesi képviselők a dokumentumokat nem nyújtották be, azok tartalmát még csak meg sem említették.

Kijelenthető, hogy a kerepesi képviselők nem a lakosság érdekeit képviselik.

A közfelháborodásnak hangot lehet adni, 2012. március 5-én:

 

komment

Címkék: együttműködés hungaroring lakosság képviselők zaj tiltakozás franka kerepes gyulai megállapodás beadvány közmeghallgatás

süti beállítások módosítása