HTML

Hungaro-kamu

2012.04.22. 18:44 MaxRebel

Március eleje-közepe körül szemlélhették meg a kerepesiek először a Hungaroring 'jótéteményét', a zajtáblázatot. Nem mintha bárkit is megnyugtatott volna, hogy onnantól fogva napra pontosan képben lehet majd, illetve hogy tervezetten vághat neki a 2012-es zajszezonnak, hiszen -a 'kedves' üzemeltetőnek köszönhetően- immár táblázat igazítja el a panaszos lakost, hogy mikor kell elhagynia otthonát, vagy bezárnia gyermekét-, nagyszülőjét-, négylábú házi kedvencét a lakásba....és felhangosítania a televíziót/rádiót.

Csakhogy van itt ám egy kis bibi! Valószínűleg többen is tapasztalták, hogy a híres-nevezetes zajtáblázat tulajdonképpen használhatatlan. A színjelölések ugyanis nem tükrözik a valóságot, a pályafelújítás napján pályahasználat hangja hallható, és a táblázat szerinti eseménytelen napon motorbőgés és fékcsikorgás festi alá, az egyébként nyugalmasra tervezett hétvégi kerthasználatot.

A képen az áprilisi zajtáblázat látható, benne kis méretben (fekete alapon) a Hungaroring weboldaláról 'kiollózott' rendezvénynaptár:

 

Remek példa az anomáliákra a mai (április 22-i) nap. Minek/kinek higgyen az ember? Leginkább a fülének higgyen, vagy ha oly szerencsés volt, hogy nem tartózkodott otthon, megtekintheti videón:

komment

Címkék: kamu rendezvény hungaroring zaj zajtáblázat

süti beállítások módosítása